VerzuimUpdate 2021 Verzuim tijdens corona

VerzuimUpdate 2021

Datum
Dinsdag 24 november 2020

Locatie
Het Huis Utrecht
Boorstraat 107
3513 SE Utrecht

Prijs
Coronaproof op locatie: €395 (ex btw). Beperkt aantal plaatsen. Wees er snel bij. Of volg het Event online €375 (ex btw). Vul in dat geval bij kortingscode online in. 
Het verzuim daalde in het begin van de coronatijd. Voor veel mensen een verrassing. Blijkbaar gaf het thuiswerken in eerste instantie veel regelruimte.

Inmiddels loopt het verzuim weer op. Want het thuiswerken duurt wel erg lang. En we turen (te) veel naar het scherm en werken niet altijd even arbo-proof aan de keukentafel. We missen het contact met collega’s. Er ontstaan conflicten. Maar er is ook onzekerheid en angst voor baanverlies. Alles bij elkaar is het heel veel.

De jaarlijkse VerzuimUpdate wordt rechtstreeks online uitgezonden vanuit Het Utrecht Huis. Alle hoofdpunten en actualiteiten passeren de revue. Je kunt online deelnemen of live op locatie, uiteraard coronaproof.

Naast de effecten van corona staat ons nog meer te wachten:

  • Een nijpend tekort aan bedrijfsartsen (en verzekeringsartsen)
  • Wachttijden bij UWV
  • Loondoorbetaling verkort?
  • Nieuwe Stecr werkwijzer arbeidsconflicten?
  • 2e spoor in de knel?
  • Bindend oordeel bedrijfsarts

Wil je als HR- of verzuimspecialist opgewassen zijn tegen de roerige tijden die onvermijdelijk komen gaan? En goed kunnen letten op de mensen die op afstand werken? Schrijf je dan in: online of live! In één middag klaar voor 2021!