Masterclass Verzuimgesprekken Verbinding, vertrouwen en veiligheid

Masterclass Verzuimgesprekken

Datum
Dinsdag 6 april en dinsdag 18 mei 2021
10.00 - 16.00

Locatie
Online

Investering
€590 ex btw

Hoe komt het toch dat je met sommige mensen heel makkelijk en natuurlijk in gesprek gaat terwijl het met anderen zo moeilijk is om contact te maken. Je merkt het meteen, het voelt ongemakkelijk, het gesprek stokt, het zweet breekt je uit. Wat nu?

Hoe ga je er voor zorgen dat je toch verbinding maakt, dat er vertrouwen ontstaat en er een veilige sfeer is? Want dat heb je wel nodig om het ware verhaal te krijgen waar je samen op verder kunt bouwen. En daar gaat het uiteindelijk om: hoe creëer je beweging?

Een goed gesprek is de start van de re-integratie. En daarmee de belangrijkste voorwaarde voor een succesvol traject. En dat leer je in deze tweedaagse Masterclass Verzuimgesprekken

Op dag 1 leg je de basis voor een goede relatie: Hoe maak je verbinding? Wat voor type mens heb je voor je? Welke vragen stel je?

Op dag 2 leer je sturing te geven en verder te helpen. Je gesprekspartner komt in beweging, maar jij ook.

Sandra Niezink is jouw docent. Haar trainingen worden zeer hoog beoordeeld met een 9,5. Dat komt omdat zij je geen trucje leert, maar een manier om echt contact te maken gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Wij geven deze trainingen aan bedrijfsartsen, leidinggevenden, verzuimcoaches, praktijkondersteuners en casemanagers.