Re-integratie Intervisie Stroperige casussen oplossen

Re-integratie Intervisie

Datum
Dinsdag 8 juni 2021
10.00 - 12.45

Locatie
Online

Prijs
€ 395 ex btw

Geaccrediteerd met 2 PE punten voor arbeidsdeskundigen
 

Dit is een Masterclass, intervisie en advies in één.

Soms lijkt het wel alsof een re-integratie na verloop van tijd steeds stroperiger verloopt. De werknemer glipt overal tussendoor. Er zijn veel partijen betrokken en toch is er geen regie.

Samen met arbeidsrechtadvocaat Pascal Willems bespreken we deze lastige, soms stroperige cases. Je leert van je eigen casus, van andere casussen in de praktijk en je krijgt meteen (gratis) een advies van dé expert waar je meteen mee verder kunt.

Bijvoorbeeld:

  • De werknemer is boos op zijn leidinggevende en laat de re-integratie keer op keer vastlopen
  • Is jouw medewerker echt niet inzetbaar?
  • Jouw medewerker komt soms wel en soms niet opdagen: wat nu?
  • In hoeverre kan iemand passend werk weigeren?
  • ‘Mijn man heeft onderliggend lijden: dus, ik kan niet naar kantoor komen.’

Maar goed, deze lijst is oneindig. Er kan zoveel gebeuren. Wat mag je? Wat moet je? En wat is slim om te doen? Daar gaat het om.

We gaan in kleine groepjes geanonimiseerde casussen bespreken. Iedereen komt in gelijke mate aan bod. Kortom, profiteer van dit 3 in 1 programma: Re-integratie intervisie, cursus en advies!

Met Pascal Willems krijg je één van de meest gelauwerde advocaten op het gebied van arbeidsrecht en gezondheidsrecht. Hij is gespecialiseerd in zaken die verband houden met zieke werknemers, zowel arbeidsrecht, sociale zekerheid, arbeidsomstandigheden en privacyrecht.

Deze intervisie is bedoeld voor bedrijfsartsen, arbo-artsen, casemanagers (in taakdelegatie), verzuimadviseurs, HR-managers en leidinggevenden.