VerzuimUpdate deel 1 Bereid je voor op 2022!

VerzuimUpdate deel 1

Datum
Donderdag 18 november 2021

Locatie
HN Hotel Jan Tabak
Amersfoortsestraatweg 27
1401 CV Bussum

Prijs
Live (coronaproof): €495 (ex btw).  Online: €475 (ex btw). Vul bij kortingscode online in. 

Voor dit bedrag krijg je een VerzuimUpdate in twee delen. Deel 2 vindt online plaats op 10 maart 2022.
 

Voor jou als casemanager, verzuimspecialist of HR manager maken wij elk jaar een Verzuim Actualiteitendag. Voor toppers, door toppers. Na deze dag ben jij voorbereid op 2022. 

In de verzuimwereld staat het nooit stil. Verzuim stijgt weer en burn-outs nemen toe. Maar ook arbeidsconflicten nemen toe. Werken op afstand leidt blijkbaar letterlijk en figuurlijk tot verwijdering. En minder begrip over en weer. Gelukkig verschijnt binnenkort de nieuwe STECR Werkwijzer Arbeidsconflicten. Arbeidsrechtadvocaat Pascal Willems licht hem vast aan jou toe.

Het barst, kraakt en ontwikkelt zich op allerlei vlakken. Dat zie je terug in allerlei zaken als aanpassing en vernieuwing van arbeidsrecht en WIA-wetgeving, 2e spoor intiatieven en polarisatie rond taakdelegatie. Tekorten van bedrijfsartsen leiden echter tot steeds langere wachttijden, overigens ook bij beoordelingen vanuit UWV.

We zien je als verzuimspecialist graag op donderdag 18 november bij de VerzuimUpdate. Je kunt deze dag live volgen, maar ook online. Wat jij prettig vindt.

De VerzuimUpdate deel 2 is op 10 maart 2022 met het meest actuele verhaal vanuit de juridische, sociaalverzekeringstechnische en bedrijfsgeneekdundige kant.