Masterclass Succes in 2e spoor Geheimen ontrafeld, mythes doorbroken

Masterclass Succes in 2e spoor

Datum
Donderdag 10 februari 2022 | 10.00-16.00

Locatie
Online 

Prijs
€ 495.00 (excl. btw)

Geaccrediteerd voor arbeidsdeskundigen met 2 punten
 

De aandacht voor het 2e spoor neemt toe. In navolging van de SER versterkt ook het recente Coalitieakkoord de rol van het 2e spoor: 'in principe richt de re-integratie zich in het tweede jaar op het 2e spoor.' 

Het 2e spoor is voor de meeste werkgevers echter een blinde vlek. Het wordt door werkgevers gezien als een 'moetje' en door werknemers als een verbanning uit de onderneming. Kortom, weerstand en argwaan voeren de boventoon met als gevolg dat het succes van deze trajecten zwaar ondermaats is. Van de 100 gestarte trajecten leiden er 16 tot een nieuwe baan.

Dat kan en moet beter. Want zowel de mens als de organisatie hebben daar enorm veel baat bij. Financieel, maar ook qua werkgeluk.

Wat is het 2e spoor precies, wanneer zet je het in en hoe ga je er mee om? Onze docent Eliane van Beukering heeft hier recent een zeer leesbaar boek over geschreven en neemt je in deze training mee in de stappen die je moet nemen om het 2e spoor succesvol op te gaan.

Een 2e spoor traject is heel wat anders dan een loopbaantraject. Er komt veel meer bij kijken. Eliane helpt je om met zelfvertrouwen en daadkracht zo’n traject op te starten. Of je nou een HR medewerker, casemanager, arboprofessional of 2e spoorcoach bent.

Uiteraard krijg je bij aanvang het zeer recente boek In 10 stappen een succesvolle 2e-spoorcoach.

afbeelding boek.jpg: JPEG afbeelding (29 KB)

Deze Masterclass is zeer goed te combineren met de Masterclass Poortwachter.