Opleiding De Vitality Manager Bouwstenen voor duurzame inzetbaarheid

Opleiding De Vitality Manager

 

Data
Start dinsdag 26 april 2022

Locatie
Gardens Business Center Oudlaen
Oudlaan 4, 3515 GA Utrecht

Investering 
Opleiding €2995 (ex btw)


Geaccreditateerd voor arbeidsdeskundigen met 21 punten | 6 PE-punten RCMT/RCV.

Op dinsdag 1 november 2022 start de volgende editie. 

Voor advies of meer informatie kun je ons ook bellen 06-37663274 of mailen naar info@gezondinbedrijf.com
 

Er wordt meer dan ooit veel gevraagd van werknemers en leidinggevenden. Thuiswerken, hybride werken en met meer autonomie werken. Het is van levensbelang om onze mensen betrokken, vitaal en duurzaam inzetbaar te houden.  

Met deze opleiding laten wij je zowel het grote geheel zien als de vertaling naar de werkvloer. Hoe pak je het aan? Hoe ga je vitaal aan de slag? Wat werkt en wat niet? Welke bouwstenen zet jij bij jouw bedrijf in? 

Je sluit de opleiding af met een concreet Plan van Aanpak. Waarin jij aangeeft hoe jij als Vitality Manager het duurzame inzetbaarheidsbeleid vorm gaat geven in jouw organisatie. Of hoe je het bestaande beleid een boost gaat geven.

Maar je kijkt ook naar je eigen persoonlijke ontwikkeling. Wat voor soort professional ben jij? Welke rol past bij jou? Waar zit je kracht en waar zitten je valkuilen? 

Wat zijn de bouwstenen van duurzame inzetbaarheid?

  • Doelstelling
  • Maatwerk
  • Verbinding
  • Communicatie 
  • Kosten en baten 
  • Draagvlak

Deze opleiding is bedoeld voor mensen met ambitie. Je krijgt les van Vitality Managers die gekozen zijn tot Vitality Manager van het Jaar. Zoals de onlangs verkozen Merel van Dorp van FrieslandCampina.

Na het volgen van de opleiding en het presenteren van jouw eindopdracht ontvang je het Diploma Vitality Manager.

Je kunt ons natuurlijk ook bellen 06-37663274 of mailen: info@gezondinbedrijf.com

Rosa Wassink, Vitaliteitsadviseur, Nova College
"Heel veel dank voor de opleiding en de feedback op de eindopdracht. Het heeft me veel opgeleverd en ik ga me ervoor inzetten dit Plan van Aanpak werkelijk uit te voeren binnen het Nova College." 

Yildiz Neelen, Coördinator Gezondheid Gemeente Hoorn
'De opleiding heeft zeker voldaan aan mijn verwachtingen. Met de gekregen input heb ik ons huidige beleid kunnen beoordelen. Onze basis is goed, de winst ligt in het onder de aandacht brengen van ons beleid en het betrekken van onze medewerkers. Hiervoor heb ik genoeg handvatten gekregen. Daarnaast was de opleiding waardevol om mijn netwerk uit te kunnen breiden.'

Marieke de Jong, Vitaliteitsmanager Manager Xella
'Ik ging na elke module vrolijk naar huis, borrelend met ideeën. De opleiding bracht een schat aan ideeën en adviezen waar ik uit kon kiezen om het aan te laten sluiten aan de cultuur- en de medewerkers van Xella.
Het was een goede balans tussen theorie en praktijk die direct toepasbaar was, heel fijn!'