VerzuimUpdate Actualiteiten en ontwikkelingen op het gebied van verzuim, re-integratie en inzetbaarheid

VerzuimUpdate

Datum
Dinsdag 22 november 2022
10.00-16.30

Adres
Gardens Business Center Oudlaen Utrecht | goed bereikbaar | gratis parkeren

Prijs
€495 (ex btw)
 

Het zijn bijzondere tijden. Het systeem kraakt in z’n voegen, de ontwikkelingen vliegen je om de oren en tegelijkertijd professionaliseert het vakgebied zich!

Bij steeds meer bedrijven loopt het verzuim op: 8, 10, 16% verzuim. Het is geen uitzondering meer.

Werknemers hebben last van hoge werkdruk, schulden, thuiswerken en de nasleep van corona.

Werkgevers hebben moeite in te spelen op de veranderende omstandigheden: een tekort aan bedrijfsartsen, een traag UWV en arbeidsmarkttekorten. En mensen krijgen niet de aandacht die ze verdienen en nodig hebben. Zeker als ze uitvallen.

Het voorkomen van uitval is prioriteit. Maar vaak gaan we pas handelen als de schade al is ontstaan. Terwijl een slimme interventie had kunnen helpen. Zoals mediation, mantelzorg of een schuldhulpverlener.

Er wordt daarnaast hard gewerkt aan een gemeenschappelijke taal voor arts, arbeidsdeskundige en  casemanager. Dat is pure winst voor werkgever en werknemer!

Bij uitstek zijn het de casemanager (in taakdelegatie), de verzuimspecialist, de HR- en Arbo-managers die het verschil kunnen maken op dit complexe vakgebied.  

Vandaar voor de 10e keer de VerzuimUpdate voor deze professionals. Laat je bijpraten op dinsdag 22 november 2022. Meld je dus snel aan.