Opleiding De Vitality Manager Regisseur van duurzame inzetbaarheid

Opleiding De Vitality Manager

 

Data
Start vrijdag 10 november 2023 - einddatum vrijdag 1 maart 2024. Zie Programma voor de andere data. 

De volgende editie start begin mei 2024.

Locatie
Gardens Business Center Oudlaen
Oudlaan 4, 3515 GA Utrecht

Investering 
Opleiding €3195 (ex btw)


Voor advies of meer informatie kun je ons ook bellen 06-37663274 of mailen naar info@gezondinbedrijf.com
 

De Vitality Manager is de regisseur van duurzame inzetbaarheid. Degene die duurzaam inzetbaarheidsbeleid laat aansluiten op de visie van de organisatie. Deze spin in het web maakt verbinding met alle betrokken partijen, van hoog tot laag, intern en extern. Bij iedere organisatie werkt het anders. Duurzame inzetbaarheid is geen appeltaart met een vast recept, het recept moet passen bij jouw bedrijf. 

Het goede nieuws is dat je het wiel niet volledig opnieuw hoeft uit te vinden. Met deze opleiding leren we jou om duurzame inzetbaarheid aan te pakken. Waarbij je lef toont, zelf regie neemt, aanhaakt op de beweging en de sterke punten van de organisatie en rekening houdt met alle belanghebbenden.

Hoe je het vakgebied ook noemt: duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, werkgeluk of wellbeing, bottomline gaat het over mensen beter laten functioneren binnen de organisatie. En dat is hard nodig. Want er wordt meer dan ooit veel gevraagd van werknemers. Het is voor de continuiteit van organisaties van levensbelang om werknemers betrokken, vitaal en duurzaam inzetbaar te houden. Jij zorgt er voor dat jouw organisatie profiteert van de door jou verworven inzichten.

Je sluit de opleiding af met een Plan van Aanpak. Een plan waarin jij aangeeft hoe jij als Vitality Manager het duurzame inzetbaarheidsbeleid verder brengt in jouw organisatie. Of hoe je het bestaande beleid een boost geeft.

Maar je kijkt ook naar je eigen persoonlijke ontwikkeling. Wat voor soort professional ben jij? Welke rol past bij jou? Waar zit je kracht en waar zitten je valkuilen?

Het unieke van deze opleiding is dat je o.a. les krijgt van Vitality Managers die in de afgelopen jaren gekozen zijn tot Vitality Manager van het Jaar.

Na het volgen van de opleiding en het presenteren van jouw eindopdracht ontvang je het Diploma Vitality Manager.

Als je meer wilt weten kun je ons natuurlijk ook bellen 06-37663274 of mailen: info@gezondinbedrijf.com

Rosa Wassink, Vitaliteitsadviseur, Nova College 

"Heel veel dank voor de opleiding en de feedback op de eindopdracht. Het heeft me veel opgeleverd en ik ga me er vol voor inzetten dit Plan van Aanpak werkelijk uit te voeren binnen het Nova College."  Twee jaar later heeft Rosa de daad bij het woord gevoegd en is zij afgelopen september 2022 gekozen tot Vitality Manager van het Jaar!