Business Event Bevlogenheid Betere sfeer, meer betrokkenheid, betere prestaties, minder verzuim

Business Event Bevlogenheid

Datum
Dinsdag 23 mei 2017

Locatie
De Verspilfabriek
Huygensweg 10, 5466 AN Veghel
Busvervoer vanaf station 's Hertogenbosch naar locatie wordt verzorgd!

Prijs
€ 595.00 excl. BTW

Groepskorting ex BTW 
2e inschrijving 10% korting €534.00
3e inschrijving 20% korting €475.00  
4e inschrijving 30% korting €415.00  
5e en verder    40% korting €356.00 
 

Bevlogenheid zorgt voor een leukere sfeer, een betere relatie met uw werknemers, meer creativiteit en productiviteit. Uw organisatie gaat weer sprankelen. Het kan anders, het kan echt. En vooral leuker!

Dat laten we u graag beleven op 23 mei a.s. in de Verspilfabriek te Veghel met het unieke Business Event Bevlogenheid. Wat is bevlogenheid en hoe creëer je het. Met heel veel praktijk.

We hebben Paul ter Wal gevraagd om de dag te modereren, omdat hij een van de experts is op het gebied van de bevlogen organisatie, hij is mede-auteur van de kakelverse Stecr Werkwijzer Bevlogenheid. En hij kan als geen ander de dag van energie voorzien.

Willem van Rhenen, de bevlogenheidsprofessor neemt u vervolgens op humorvolle wijze mee in de theorie en door naar de praktijk. Hoe geef je sturing aan bevlogenheid? Welke bouwstenen zijn een voorwaarde?

Onze gastheer Pascal Verheugd, HR Directeur van Hutte Catering, inspireert u na de lunch met een aanpak vanuit een passievolle visie. In alles duurzaam maar wel doelgericht. Hij laat het zien met De Verspilfabriek die onze catering verzorgt in een unieke omgeving!

Marinus Schroevers, directeur ZLM verzekeringen uitgeroepen tot beste werkgever in 2016, hanteert in zijn organisatie het credo Gewoon doen.

En we sluiten spetterend af met Allard Droste, auteur van ‘Semco in de Polder’. Hoe maak je de draai naar een samensturende organisatie? Dromen en volhouden. Want het kan!

Enthousiast geworden? Meld u dan snel aan!