Wellbeing & Vitaliteitsevent 2023 Vitaliteit binnen organisaties: luxe, noodzaak of doel?

Wellbeing & Vitaliteitsevent 2023

 

Hét netwerk en inspiratie event voor Vitaliteitsmanagers en DI-professionals.

Georganiseerd samen met:

zilveren-kruis-nieuw-logo.png: PNG afbeelding (6 KB)

Met experience bites van LIJV, HEALTH2WORK, SANAVIS EN VRELAX.

Datum
Dinsdag 10 oktober 2023
10.00 - 16.00

Locatie
InnStyle, Herenstraat 55, Maarssen

Bereikbaarheid
Auto: Parkeren gratis | Sommige navigatiesystemen herkennen Herenstraat 55 niet, voer dan Herenstraat 53 in.
Openbaar vervoer: Reis naar Maarssen Station of Station Overvecht. Vanaf deze stations kun je U-OV U-flex bus 913* nemen
naar halte Maarsseveense Plassen (Reserveren is verplicht. Reserveer minimaal 30 minuten vooraf via de Turnn-app of bel 0900-525 2241). Je kunt uiteraard ook een OV-fiets huren.

Prijs
€295.00 (ex btw)
 

 
 

Vitaliteit binnen organisaties: luxe, noodzaak of doel?

Steeds meer bedrijven raken ervan overtuigd dat aandacht voor wellbeing en vitaliteit dé weg naar succesvol en duurzaam ondernemen is. De mens staat centraal want wat is een organisatie zonder medewerkers? En wat is een medewerker zonder vitaliteit? Andere bedrijven zien deze aandacht vooral als luxe, weggelegd voor de grotere bedrijven. Als klein onderdeel van HR, en vooral te realiseren wanneer er voldoende financiële ruimte is. Tijdens het event zijn er sprekers en workshops over het centrale thema: Vitaliteit binnen organisaties: luxe, noodzaak of doel?

 

Key note: Filosofie voor vitaliteit!

https://gezondinbedrijf.com/uploads/Lammert%202.jpg    

Lammert Kamphuis | Filosoof | Auteur 'Verslaafd aan ons eigen gelijk' 

Het antwoord van de filosoof. Filosoferen helpt je om buiten je eigen tunnelvisie uit te stijgen en nieuwe gezichtspunten in te nemen. Hoe kan dit jouw organisatie helpen op het gebied van vitaliteit en wellbeing? Tijdens deze interactieve sessie neemt filosoof Lammert Kamphuis jou mee langs filosofische tips en technieken om de balans te zoeken tussen systeem - en leefwereld op de werkvloer. Laat je verrassen door deze toegankelijke manier van filosoferen!

Onderwerpen en sprekers workshops

Workshop 1 | Een veilige organisatie

siebke-kaat_3.jpg: JPEG afbeelding (12 KB)     

Siebke Kaat | Eigenaar Pragmavision | Systemisch Advies
Veiligheid, vertrouwen en verbinding zijn cruciale voorwaarden voor een vitale organisatie. In deze interactieve sessie laat Siebke Kaat je kijken naar het creëren van ‘thuishavens’. Ook laat ze je nadenken over 'je' eigen plek en thuisteam. Klopt de vraag of opdracht bij de plek die je hebt? Wat kun je vanuit jouw plek doen?

Workshop 2 | De impact van AI op vitaliteit

lizzy-prins 4.jpg: JPEG afbeelding (12 KB)    

Lizzy Prins | Ondernemer en visionair
Duik in de wereld van AI en ChatGPT. Welke invloed heeft het op de werkvloer? Hoe integreer je AI en ChatGPT in processen, systemen en nieuwe werkmethoden? En last but not least, wat betekent dit voor de menselijke interactie?

Workshop 3 | In gesprek met de CHRO

pieter-versteeg 2.jpg: JPEG afbeelding (16 KB)    klein.jpg: JPEG afbeelding (15 KB)

Pieter Versteeg | CHRO Sodexo & Ouarda Ahidar | Vitaliteitsmanager Sodexo
HR heeft steeds meer ambitie om wellbeing te verankeren in de organisatie strategie. Maar helaas lukt dat nog niet altijd in de praktijk. Hoe maak je wellbeing top prioriteit? Waar zijn bestuurders gevoelig voor? Is dat een business case of een goed verhaal?

En ... wie wordt Vitaliteitsmanager van het jaar 2023?

De genomineerden zijn bekend:

 Merlijn.jpg: JPEG afbeelding (45 KB) Simone.jpg: JPEG afbeelding (92 KB) Krista.jpg: JPEG afbeelding (121 KB) Chantal klein.jpg: JPEG afbeelding (17 KB)
Grootbedrijf:
Merlyn Esajas | Senior Beleidsadviseur Gezondheidsmanagement & Vitaliteit Vattenfall
Simone Langewouters | Health, Safety & Well-being Officer SAP Nederland
MKB:
Krista Woldring | HR Adviseur UMCG Ambulancezorg 
Chantal Engels | HR Adviseur Atlant Basisonderwijs

Aanmelden voor het event
Wil je als bezoeker bij het event zijn? Meld je aan met de groene aanmeldbutton boven en onder aan deze pagina. 

Samen met Zilveren Kruis
Het event en de verkiezingen worden dit jaar voor het eerst door Gezond in Bedrijf en Zilveren Kruis samen georganiseerd. Zilveren Kruis heeft de ambitie om gezondheid voor iedereen dichterbij te brengen. Gezondheid is meer dan ‘niet ziek zijn’. Het is een totaalplaatje, waarin naast lichaam en geest ook relaties en omgeving meetellen. Het event en de verkiezing voor Vitaliteitsmanager van het jaar passen daar helemaal bij.  

Dit event heette tot vorig jaar het Vitality event. Vanaf nu: Wellbeing & Vitaliteitsevent voor Grootbedrijf én MKB.
Hét event voor vitaliteit, wellbeing en duurzame inzetbaarheid in Nederland! Toegankelijk voor iedereen en elke organisatie. Ongeacht waar je als organisatie een collectiviteitscontract hebt afgesloten. 
Kom netwerken en ontmoet gelijkgestemden. Voor Wellbeing, Health en Vitaliteitsmanagers, Managers Duurzame Inzetbaarheid, HR- en Arbo-managers, Directie en OR. Heb je een vraag? Neem contact met ons op: 06-37663274.

Wij, Gezond in Bedrijf en Zilveren Kruis, steken energie in dit event omdat we van mening zijn dat het vakgebied deze aandacht verdient. De jury is onafhankelijk en kiest zelfstandig de genomineerden. De jury en de zaal kiezen samen  wie de Vitaliteitsmanager van het Jaar wordt.