Vitaliteit& Ouderen, Brein, Analytics, Leiderschap & Werkgeluk

Vitaliteit&

Datum
Donderdag 14 september 2017

Locatie
Inn Style
Herenweg 55
Maarssen
 

Prijs
€ 495,- excl. btw

Onze 'neem een collega mee'-korting!
2e inschrijving € 395.-
Vanaf 3e inschrijving € 295.-  

Meld u nu kostenloos zelf aan voor de verkiezing of nomineer iemand die u bijzonder waardeert op dit vakgebied!

U kunt dit doen via: info@gezondinbedrijf.com
Het congres rond de verkiezing Vitality Manager van het Jaar heet dit jaar Vitaliteit&. We noemen het zo omdat vitaliteit meer is dan alleen leefstijl, maar ook omdat er zoveel speelt rondom vitaliteit.

Hoe u het ook noemt: Vitality Management, gezondheidsmanagement, duurzame inzetbaarheid, het is een jong en mooi vakgebied waar nog veel te winnen is en waar steeds meer 'evidence based' wordt gewerkt.

Om veel redenen (verzuimbeheersing, daadkracht, innovatie) is het een vereiste dat organisaties vitaal zijn. Organisaties waarin teams energiek samenwerken en iedere medewerker duurzaam, effectief en met plezier werkt. Want toekomstbestendige organisaties zijn vitale organisaties. Daarom vindt op 14 september a.s. het event Vitaliteit& plaats.

Een bruisende dag boordevol informatie, inspiratie en praktijkcases. Met aandacht voor de 5 meest cruciale onderwerpen van onze huidige tijd:

Vitaliteit &
• Werkgeluk
• Het brein
• Ouderen
• Leiderschap
• Analytics

Op deze dag maakt u ook de zesde editie mee van de verkiezing Vitality Manager van het Jaar. Drie fantastische kandidaten strijden om deze titel. Praktijkvoorbeelden om uw vingers bij af te likken!

Neem uw collega mee. Profiteer van onze speciale kortingen. En meld u aan!