Masterclass Coaching in de praktijk Het goede gesprek!

Masterclass Coaching in de praktijk

Datum
Donderdag 25 januari 2018

Locatie
NH Hotel Jan Tabak
Amersfoortsestraatweg 27
1401 CV Bussum

Prijs
€ 495,- excl. btw

Onze 'neem een collega mee'-korting!
2e inschrijving 10% korting €445.50
3e inschrijving 20% korting €396.00
4e inschrijving 30% korting €346.50
5e en verder 40% korting €297.00
 

Vrijwel iedereen heeft op enig moment in zijn carrière een steuntje in de rug nodig. Met goede coaching kunt u dat steuntje bieden. 

Coaching begint met de dialoog, het goede gesprek. Essentieel om verbinding te maken, te luisteren, mensen te spiegelen en verder te helpen.

Positieve coaching verhoogt de effectiviteit van uw werk en de groei en kwaliteit van uw medewerker. Onontbeerlijk voor organisaties die steeds meer sturen op eigen verantwoordelijkheid.

Gecertificeerd DOOR® Trainer & Coach Watze Monsma maakt van u in 1 dag een doortastende coach met gevoel voor wat nodig is. Hij oefent met u de verschillende coachingtechnieken om mensen echt in beweging te krijgen. Hij laat u zien hoe u met de gecoachte op zoek gaat naar de ‘hoe wel’ in plaats van de ‘waarom niet’.

Een absoluut inspirerende doe-dag waarin u zelf ervaart hoe u coachinggesprekken gestructureerd opbouwt, de juiste vragen stelt en met uw gecoachte collega’s, leidinggevenden of medewerkers, resultaatgericht naar de juiste oplossing toewerkt.

Meld u aan voor deze Masterclass om positieve zakelijke coaching in één dag onder te knie te krijgen. Deze Masterclass is geschikt voor zowel HR als leidinggevenden.