Masterclass Zelf uw Arbeidscontracten opstellen! Do's en don'ts van begin tot eind

Masterclass Zelf uw Arbeidscontracten opstellen!

Datum
Donderdag 2 november 2017

Locatie 
Carlton President Hotel Utrecht
Floraweg 25
3542 DX UTRECHT

Prijs
€ 495 excl. btw

Onze 'neem een collega mee'-korting!
2e inschrijving €445.50
3e inschrijving €396.00
4e inschrijving €346.50
5e inschrijving en verder € 297.00
De arbeidsrelatie begint leuk en vol verwachtingen van beide kanten. Maar zoals alle relaties kan ook deze relatie over hobbelige wegen gaan en uiteindelijk stuklopen. Dus, u wilt een solide juridische basis voor de relatie. Een basis waarmee u voldoende uit de voeten kunt en waarbij u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wat wilt u er in hebben staan? En wat moet er per sé in?

Meestal begint een medewerker met een flexibel of tijdelijk contract dat, als het goed gaat, uitmondt in een contract voor onbepaalde tijd. Waarom doen we dat eigenlijk? Wat is handig en wat zijn de verschillen?

Tijdens het dienstverband kan er van alles gebeuren. Van ziekte tot en met promotie of verandering van functie. Wat betekent dat voor het contract? Kan je hier op anticiperen?

En als het dan mis gaat? Hoe kunt u het contract op de beste manier beëindigen? Of kiest u voor een vaststellingsovereenkomst? En wat moet dan in staan? En hoe onderhandelt u met succes over de beëindigingsvoorwaarden?

Onze arbeidsrechtsadvocaat Dirk Thuijs neemt alle do’s and don’ts rond arbeidscontracten op een speelse en interactieve manier met u door. U gaat ook zelf aan de slag. En er is ruimte om een eigen casus in te brengen.

Aan het einde van de dag gaat u met een complete en gedegen arbeidsovereenkomst en vaststellingsovereenkomst naar huis. U weet hoe de verschillende contracten in elkaar zitten en heeft u op speelse wijze het arbeidsrecht leren kennen.