Masterclass Veerkracht Het belangrijkste wapen tegen burn-out

Masterclass Veerkracht

Datum
Donderdag 1 oktober 2020

Locatie 
BOVAGHuis
Kosterijland 15, Bunnik

Prijs
€495.00 excl. BTW
Inclusief boek & certificaat 

Onze 'neem een collega mee'-korting!
2e inschrijving 10% korting €445.50
3e inschrijving 20% korting €396.00 
4e inschrijving 30% korting €346.50 
5e en verder    40% korting €297.00 
Burn-out, burn-out klachten en overspannenheid staan in deze coronatijd met stip bovenaan in de verzuim top 3. Veel mensen hebben last van stress door thuiswerken, de angst voor het virus en het gemis van vastigheid en contact met collega's. 

Maar wat is burn-out nu echt? En wat kun je er aan doen? Want de gevolgen van burn-out zijn zeer ingrijpend. Burn-out is het gevolg van langdurige stress. De één houdt het langer vol dan de ander. Maar uiteindelijk vallen zelfs de sterksten om.

Hoe dat precies werkt en wat het medicijn is hoort u van Michael Portzky, de auteur van het succesvolle boek Veerkracht

Portzky is neuropsycholoog. Hij legt uit wat er gebeurt in het lichaam en het brein wanneer je te lang onder te hoge spanning leeft. Maar nog belangrijker hij laat in deze indrukwekkende Masterclass zien wat veerkracht is, wat het doet, hoe u het versterkt en wat u er mee kunt in uw organisatie. Een eye-opener voor HR, Arbo en leidinggevenden.

Doe mee aan deze Masterclass en maak zelf mee wat veerkracht is. U meet met gevalideerde vragenlijsten uw eigen veerkracht of die van iemand uit uw organisatie. Deze Masterclass is geschikt voor zowel HR- en arboprofessionals als coaches.

Michael Portzky wordt door onze deelnemers beoordeeld met een 9,5. Dus, wij staan garant voor een absolute top ervaring. 

U ontvangt bij aanvang van de Masterclass een exemplaar van het succesvolle boek Veerkracht (8e druk!).

De gevolgen van langdurige stress zijn desastreus en worden vaak onderschat. Met langdurige uitval tot gevolg. In de vorm van overspannenheid, burn-out en depressie. Meer dan 50% van alle verzuim wordt veroorzaakt door stressgerelateerde klachten (bron UWV).