Masterclass Veerkracht Het belangrijkste wapen tegen burn-out

Masterclass Veerkracht

Datum
Dinsdag 5 oktober 2021

Locatie 
Carlton President
Floraweg 25, 3542 DX Utrecht

Prijs
€495.00 (ex btw)
Inclusief boek & Certificaat
De Covid-19 pandemie heeft bij veel mensen gevoelens van onzekerheid en angst opgeroepen. Het was en is nog steeds een uitputtingsslag.  

Het blijft een ingewikkelde situatie van thuiswerken, het gemis van vastigheid en contact met collega's. En voor leidinggevenden is het extreem lastig om op afstand de vinger aan de pols te houden.

Logisch dat ook jouw medewerkers last hebben van deze onzekere omstandigheden. En het is niet gek dat burn-out klachten bovenaan staan in de verzuim top 3.

De gevolgen van burn-out zijn zeer ingrijpend. Burn-out is het gevolg van langdurige stress. De één houdt het langer vol dan de ander. Maar uiteindelijk vallen zelfs de sterksten om.

Hoe dat precies werkt en wat het medicijn is hoort u van Michael Portzky, de auteur van het succesvolle boek Veerkracht.

Portzky is neuropsycholoog. Hij legt uit wat er gebeurt in het lichaam en het brein wanneer je te lang onder te hoge spanning leeft. Maar nog belangrijker hij laat in deze indrukwekkende Masterclass zien wat veerkracht is, hoe je het kunt versterken en hoe je het inzet in jouw organisatie. Een eye-opener voor HR, Arbo en leidinggevenden.

Doe mee aan deze Masterclass en maak zelf mee wat veerkracht is. U meet met gevalideerde vragenlijsten uw eigen veerkracht of die van iemand uit uw organisatie. Deze Masterclass is geschikt voor zowel HR- en arboprofessionals als coaches.

Michael Portzky wordt door onze deelnemers beoordeeld met een 9,5. Dus, wij staan garant voor een absolute top ervaring. 

U ontvangt bij aanvang van de Masterclass een exemplaar van het succesvolle boek Veerkracht (8e druk!).

De gevolgen van langdurige stress zijn desastreus en worden vaak onderschat. Met langdurige uitval tot gevolg. In de vorm van overspannenheid, burn-out en depressie. Meer dan 50% van alle verzuim wordt veroorzaakt door stressgerelateerde klachten (bron UWV).