Vitality Expert Event Grenzeloze inzetbaarheid

Vitality Expert Event

Datum
Donderdag 26 september 2019
Locatie
BOVAGhuis, Bunnik
Prijs
€295.00 excl. BTW

Partners:

EN_logo_fit20_RGB.jpg: JPEG afbeelding (204 KB)

APK LOGO.jpg: JPEG afbeelding (778 KB)

SLA_Logo_BG-RGB.jpg: JPEG afbeelding (525 KB)

Logo_OVAL_RGB_sub_9.jpg: JPEG afbeelding (125 KB)

KoM logo 600x550.jpg: JPEG afbeelding (41 KB)

Holland Fit logo CMYK.jpg: JPEG afbeelding (563 KB)

Het programma voor het Vitality Expert Event van a.s. 26 september is rond! Het wordt spektakel. En we hebben uiteraard weer een spetterend, verrassend en inhoudelijk ijzersterk programma.

Grenzeloze inzetbaarheid is de rode draad van het programma. Mensen zijn een unieke bron van energie, werklust en creativiteit. Maar we komen vaak pas in actie als de bron opdroogt. Waarom houden we die bron niet gevuld?

Wat daar voor nodig is? Een omgeving die veilig en transparant is. Waar je inzetbaarheid door de tijd heen mag variëren. En waar je mag zeggen wat je vindt en mag praten over de dingen die er voor jou toe doen. Waar het vertrouwen wederzijds is.

Welke innovatieve thema’s komen nog meer aan bod?

  1. DNA-analyse als PMO
  2. Gezond digitaal: kan dat?
  3. Leefstijlgeneeskunde
  4. Veerkracht en leiderschap
  5. Stap voor stap naar een Positieve Organisatie

Tussen de keynote speakers en workshops door worden twee belangrijke prijzen uitgereikt: één voor de Vitality Manager van het Jaar en één voor de Kroon op het Werk. Dé prijzen voor duurzame inzetbaarheid in Nederland. Vorig jaar gewonnen door Rob Koelewijn van KLM Health Services en Hago Next. Wie gaan het dit jaar worden? Voor beide prijzen zijn al weer hele mooie kandidaten in de race!

                                                                       logo_vitality_manager-2019_klein.jpg: JPEG afbeelding (64 KB)          

Kom naar het event en ontmoet al jouw vakbroeders! Het doel van de deze samenwerking tussen NPDI en Gezond in Bedrijf is verbinding maken op het vakgebied en zoveel mogelijk experts laten profiteren van kennis en netwerken.  Wil je als partner het event ondersteunen? Laat het ons weten op info@gezondinbedrijf.com of bel 035-6780123.       

Zoals Gert-Jan Aleman, Vitality Manager Gemeente Den Haag, onlangs zei: 
"Het worden van Vitality Manager van het Jaar in 2016 was een lifechanger!'

 

09.30   Inloop met koffie en thee

10.00   Opening Vernieuwingen en uitdagingen
♦ De mens is een onuitputtelijke bron van energie, werklust en creativiteit: maar daar moet je wel iets voor doen.
♦ De omgeving verandert, de markt innoveert, de mens ontwikkelt zich en de regelgeving staat niet stil.
De moderator van de dag | Paul ter Wal | Inzetbaarheidsspecialist | Team Andare

10.15   'Eerlijk, transparant en integer' Keynote speaker
Echte klantgerichtheid vereist maatschappelijke betrokkenheid. Om succesvol te zijn is extreme klantgerichtheid en maatschappelijke betrokkenheid pure noodzaak. Oprecht en gemeend. Extern en intern!
Daniëlle de Jonge | auteur en spreker | ‘Extreem klantgericht’ 1e druk 2019

logo_vitality_manager-2019_klein.jpg: JPEG afbeelding (64 KB)

11.00   De genomineerde Vitality Managers stellen zich voor.

11.30   Koffie

11.45   De opmars van leefstijlgeneeskunde Keynote speakers
Een gezonde leefstijl is een onderschat medicijn voor de moderne mens. Een drastisch andere kijk op gezond leven. En de relatie met werk.
Noortje Wiezer | senior scientist | Work, Health Technology | TNO &
Sonja Smits | arbeids- en organisatiedeskundige | Arbodienst Erasmus MC

12.30   Lunch

13.30   Workshopsessie 1

A. DNA als PMO?
Een DNA-analyse geeft inzicht in de specifieke kenmerken van brein en lichaam. Wat kun je hiermee in de praktijk doen om duurzame inzetbaarheid en re- integratie te optimaliseren?
Wendel Slingerland | Bedrijfsarts-Adviseur

B. De Positieve Organisatie
Met een positieve cultuur naar duurzame inzetbaarheid. Hoe kun je een werkcultuur ontwikkelen waarin mensen het beste uit zichzelf halen?
Maarten de Winter | Algemeen Econoom, Organisatieadviseur en Schrijver van twee boeken over werkdrukbeleid

14.15   Wie zijn de kandidaten voor de Kroon op het Werk prijs?

14.50   Verfrissing

15.15   Workshopsessie 2

A. Veerkracht in leiderschap
Omgaan met tegenslagen, creatief blijven in oplossingen bedenken, daadkracht en moed tonen bij het nemen van beslissingen. Iedereen heeft veerkracht nodig. Hoe kun jij jouw veerkracht versterken als leider?
René Vollenbroek | zelfstandig consultant en coach | aangesloten bij The Resilience Institute Europe

B. Gezond digitaal: kan dat?
De gevaren van altijd 'aan' staan. En van digitale manipulatie. Maar 'het online zijn' is niet meer weg te denken uit ons leven. Wat doen we er aan? Hoe leren we medewerkers om gezond digitaal te zijn? Op het werk en thuis. Carlijn zorgt er voor dat jij in actie komt!
Carlijn Hermes | Smartlife Academy | Oprichter, spreker, trainer, auteurActualiteiten Wetgeving met impact op inzetbaarheid

16.00   Feestelijke en verrassende prijsuitreiking

De Vitality Manager 2018 én Kroon op het Werk 2018 (duurzaamste bedrijf van het jaar)

16.30     Bubbels!

Datum
Donderdag 26 september 2019

Locatie
BOVAGhuis, Bunnik.

Investering & korting
De investering voor deze praktijkdag bedraagt, exclusief BTW, €295,- per deelnemer. Dit bedrag is inclusief documentatie & catering. Voor leden van npdi geldt een speciaal tarief.

Algemene voorwaarden
Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u direct de bevestiging en factuur. De routebeschrijving en andere praktische informatie ontvangt u een week van te voren. Wij verzoeken u de factuur binnen 30 dagen te voldoen. 
Gids in Bedrijf | Gezond in Bedrijf behoudt zich het recht voor de locatie van de opleiding te wisselen. Deelnemers worden hierover tijdig geïnformeerd.

Annulering
Annulering is, uitsluitend schriftelijk, mogelijk t/m 5 september 2019. Wij berekenen u dan, exclusief BTW, € 49,50 administratiekosten. Na deze datum bent u het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Indien u onverwachts verhinderd bent is vervanging uiteraard mogelijk. Gelieve dit tijdig aan ons door te geven.

Partnerprogramma
Dit event heeft als doel om mensen en bedrijven bij elkaar te brengen en kennis te delen. Het hogere doel is om het vakgebied te ontwikkelen en als het even kan naar een hoger niveau te tillen. Vindt u het leuk om daar een bijdrage aan te leveren of daar in te participeren? Doe dan mee aan het partnerprogramma en maak verbinding met alle deelnemers en betrokken partijen.

Heeft u interesse in ons Partnerprogramma? Wij sturen het u graag toe. Mail of bel ons: info@gezondinbedrijf.com of 035-6780123.

Wilt u meer weten over dit programma, eventuele sponsoring of over ons? Neem dan gerust contact op mij:
Martine Mittertreiner: 035-6780123 of 06-52371033

Paul ter Wal CSP

Paul ter Wal CSP is als internationaal spreker actief op het gebied van Accountability, Engagement en Duurzame Inzetbaarheid. Hij is ook in Nederland een veel gevraagd spreker en dagvoorzitter op zijn vakgebied.

Hij heeft na zijn rechtenstudie aan de Vrije Universiteit Amsterdam onder andere als programmamanager Arbeidstoeleiding gewerkt bij de Bedrijfsvereniging voor de Gezondheid (thans: UWV). Als consultant Zorgverzekering en accountmanager Arbeidstoeleiding heeft hij ervaring opgedaan bij SOVAC (thans: Cap Gemini).

Sinds 1995 is hij werkzaam op het gebied van “Werk, Inkomen en Economie” bij ANDARE BV. In deze hoedanigheid adviseert en begeleidt hij bedrijven en organisaties bij het (mee)ontwikkelen en implementeren van duurzame inzetbaarheidsconcepten, waarbij invulling wordt gegeven aan de voor die organisatie wenselijke aanpak van bevlogenheid, preventie, interventie en re-integratie.

Paul heeft drie boeken geschreven en diverse publicaties op zijn naam staan in o.a. Sociaal Bestek, Zorgvisie en andere vakbladen. Tevens is hij als gastdocent verbonden bij o.a. de Master Recht, Arbeid & Gezondheid van de Universiteit van Maastricht.


Daniëlle de Jonge

Daniëlle de Jonge is expert in eigentijdse klantrelaties. De stijl van haar presentaties, workshops en boeken is nuchter, heel erg praktisch en met humor.

Het doel: klanten helpen zich onderscheidend te profileren en op doeltreffende wijze (interne) klantverwachtingen te overtreffen. Op die manier helpt zij met een praktische en inspirerende aanpak professionals om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn.

 


Maarten de Winter

Maarten de Winter (1962) is algemeen econoom, organisatieadviseur, schrijver en docent. 

Maarten geeft handvatten om te werken aan een positieve organisatiecultuur. Daarbij gebruikt hij korte verhalen, filosofie en paralellen met de natuur om aan het denken te zetten en te vereenvoudigen. Hij is auteur van twee boeken en docent strategisch HRM bij Avans+.

We werken volop aan verandering, maar pas op: wanneer taalgebruikers elkaar niet blijken te begrijpen, ontstaan in organisaties geen goede gedeelde verhalen. Als het complex wordt, is taal nodig die zowel feiten als mogelijkheden omvat en meningsvorming daarover kan ondersteunen. Een taal die de behoefte aan vakmanschap, autonomie en verbondenheid ondersteunt. Kunnen zelfstandige naamwoorden, werkwoorden en bijvoeglijke naamwoorden zowel de effectiviteit, zingeving als identiteit van de organisatie versterken? Laat je verrassen door met taal een gezamenlijk verhaal te maken.


René Vollenbroek

Na een carrière van bijna 30 jaar bij de Nederlandse Politie en het Openbaar Ministerie, volgde René in 2012 zijn hart en begon zijn eigen onderneming. Een onderneming met een sterke focus op de ontwikkeling van mensen en teams in profit en non-profit organisaties. Zijn expertise is het versterken van veerkracht in leiderschap, herstel van vertrouwen in relaties en samenwerken. Hij maakt mensen zelfbewust van hun eigen gedrag en wat voor invloed dit op anderen heeft. Voor een aantal opdrachtgevers is René ‘trusted advisor’.

René is afgestudeerd personeelswetenschapper. Hij heeft aan de VU Amsterdam de driejarige leergang Executive (team)coaching gevolgd. Hij maakt onderdeel uit van diverse netwerken, die zich o.a. bezighouden met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op het gebied van leiderschap, coaching, organisatie van werk en duurzame inzetbaarheid.

Begin 2018 is René de samenwerking aangegaan met The Resilience Institute Europe. Dit instituut legt de focus op de versterking van de veerkracht van leiders in organisaties.


Noortje Wiezer

Noortje Wiezer werkt als senior scientist in de unit Healthy Living van TNO. Zij is expert op het terrein van (mentale) gezondheid en duurzame inzetbaarheid van werknemers. Zij doet al jaren onderzoek naar factoren die  gezondheid van werknemers beïnvloeden en naar mogelijkheden om de gezondheid van werknemers te versterken, beiden zowel op het niveau van de organisatie van het werk als op individueel niveau.

In het Nederlands Innovatie Centrum voor Leefstijl Geneeskunde (NILG) richt zij zich op Leefstijl geneeskunde in de werksetting. Zij promoveerde aan de Universiteit van Amsterdam op een onderzoek naar de relatie tussen leiderschapsstijlen en organisatie cultuur en productiviteit en stress van medewerkers.


Carlijn Hermes

Carlijn Hermes heeft na een carrière in de reïntegratiebranche, als projectmanager veel ervaring opgedaan in het neerzetten van nieuwe concepten met als doel duurzame mensgerichte waardevermeerdering. Zij houdt zich sinds 2014 bezig met de effecten van digitale technologie op het welzijn van mensen en heeft hier haar missie van gemaakt. In 2016 heeft zij de stap naar zelfstandig ondernemerschap gezet en SmartLife Academy opgericht. Inmiddels is zij veelgevraagd spreker, trainer en heeft haar eerste boek uitgegeven.


Wendel Slingerland

Bijna 25 jaar geleden afgestudeerd als arts. Daarna bewogen en zoekende jaren als keuringsarts bij de politie, medisch manager bij een farmaceut, docent medische kennis bij een ROC en redacteur/verslaggever/programmamaker medische programma's radio en TV in Kenia en Nederland.
Sinds 2002 bestemming gevonden en met veel plezier werkzaam als bedrijfsarts-adviseur. Mijn ultieme doel is dat het jou lukt om je eigen regie te pakken en je eigen invloed te gaan uitoefenen op je gezondheid en kwaliteit van leven.

Wendel Slingerland, bedrijfsarts-adviseur vertelt vanuit haar eigen persoonlijke ervaring en tevens vanuit haar rol als bedrijfsarts-adviseur wat DNA-analyse in de praktijk kan doen om duurzame inzetbaarheid en re- integratie te optimaliseren.

Een pad ontstaat door erop te lopen...


Sonja Smits

Sonja Smits is sinds 2018 arbeids- en organisatiedeskundige bij de interne arbodienst van het Erasmus MC; voorheen werkzaam bij Zorg van de Zaak. Sonja Smits heeft in 2011 haar Masterscriptie geschreven over het arbeidsrisico nachtarbeid. Sindsdien heeft zij zich ontwikkeld als expert op het gebied van gezond en veilig werken in de nacht. Zij verzorgt als zelfstandig A&O adviseur o.a. workshops voor ploegendienstmedewerkers en nachtwerkers, participeert in innovatie projecten over nachtarbeid samen met o.a. TNO en verzorgt lezingen bij beroepsorganisaties als de NVAB, NVvA en VvBN. Sonja Smits stimuleert 24/7 organisaties en arboprofessionals om meer aandacht te geven aan de impact van het arbeidsrisico nachtarbeid, te sturen op preventie en een gezonde leefstijl.

Extra deelnemers


Factuurgegevens
Stuur de factuur

Algemene voorwaarden
Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u direct de bevestiging en factuur. De routebeschrijving en andere praktische informatie ontvangt u een week van te voren. Wij verzoeken u de factuur binnen 30 dagen te voldoen. 
Gids in Bedrijf | Gezond in Bedrijf behoudt zich het recht voor de locatie van de opleiding te wisselen. Deelnemers worden hierover tijdig geïnformeerd.

Annulering
Annulering is, uitsluitend schriftelijk, mogelijk t/m 5 september 2019. Wij berekenen u dan, exclusief BTW, € 49,50 administratiekosten. Na deze datum bent u  het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Indien u onverwachts  verhinderd bent is vervanging uiteraard mogelijk. Gelieve dit tijdig aan ons door te geven.