Praktijkdag Vitale Arbeidsvoorwaarden Actualiteiten, Nieuwe Wet- & Regelgeving

Praktijkdag Vitale Arbeidsvoorwaarden

Datum
Dinsdag 9 oktober 2018

Locatie
BOVAGhuis Bunnik

Prijs
€ 495.00 excl. BTW

Onze 'neem een collega mee'-korting!
2e inschrijving 10% korting €445.50
3e inschrijving 20% korting €396.00 
4e inschrijving 30% korting €346.50 
5e en verder    40% korting €297.00 

Geaccrediteerd voor arbeidsdeskundigen met 3 punten
Wie wil ze niet? Vitale Arbeidsvoorwaarden! Arbeidsvoorwaarden die passen bij een levenslustige organisatie, arbeidsvoorwaarden waar medewerkers vrolijk van worden.

Wat vinden mensen op dit moment belangrijk? En hoe vertaalt u uw duurzaam inzetbaarheidsbeleid naar een helder pakket arbeidsvoorwaarden? Welke vitale arbeidsvoorwaarden spelen een belangrijke rol bij het behouden van uw medewerkers en het binnenhalen van nieuw talent?

U leert op deze praktijkdag van organisaties die dit proces al hebben doorlopen:

Zo zegt ASML: ´eerst visie en beleid dan de arbeidsvoorwaarden´.

De Gemeente Den Haag werkt met 'Het Haagse Vitaliteitspact': inzetten op behoud van vitaliteit van oudere medewerkers en medewerkers in fysieke functies.

Bij Randstad gaan inspanning en ontspanning hand in hand en dit uitgangspunt is de basis voor de arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een vitaliteitsscan maar ook diverse regelingen voor verschillende levensfases.

Maar u wilt uiteraard ook het laatste nieuws en slimme juridische en fiscale mogelijkheden horen. Wat kan wel en wat niet! Meld u snel aan voor de Praktijkdag Vitale Arbeidsvoorwaarden op dinsdag 9 oktober a.s.