Opleiding Casemanager (in Taakdelegatie) Gedragsmatig handelen bij verzuim

Opleiding Casemanager (in Taakdelegatie)

Datum
Start donderdag 17 september 2020

Overige data: 24 september | 1, 8, 15 oktober | 5, 12, 19, 26 november | 3, 10 december

De opbouw is modulair: instromen op elk moment mogelijk. 

Locatie
NH Jan Tabak
Amersfoortsestraatweg 27
1401 CV Bussum

Prijs 
€2.995.00 excl. BTW (inclusief documentatie, catering en examen)
Post HBO accreditatie NCOI: €750 ex BTW (vrijblijvend)

Nascholing + registratie RCMT®
2 GiB bijeenkomsten + 1 intervisiemiddag: €495 (ex btw) per jaar. Dit is inclusief registratiekosten. 

Geaccrediteerd voor arbeidsdeskundigen met 21 punten!
Ben je een casemanager of een verzuimspecialist en wil je verdieping in je werk? Wil je de kaders van wet- en regelgeving leren kennen, waarbinnen verzuim zich afspeelt?

Weet jij wat je moet doen als iemand 'passende arbeid' weigert? Of als iemand zich ziek meldt vanwege een kwetsbare huisgenoot en de kans op Corona? 

Wil je leren hoe mensen in beweging komen? Soms met een duwtje en vaak met hulp en aandacht? 

Dan is dit de opleiding voor jou! Je leert hoe je met alle actoren op het verzuimveld samenwerkt. En hoe je binnen en buiten de kaders kan handelen. Volgens het proces, maar met aandacht voor de mens.

Je werkt daarnaast aan jouw eigen persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit om een betere verzuimprofessional te worden. Hierbij word je door ons begeleid en ondersteund door docenten met liefde voor het vak.

Deze complete en verdiepende opleiding met nascholing bestaat uit 10 modules, een examen tot RCMT®, Register Casemanager (in Taakdelegatie) en een mogelijkheid om door het maken van een examenopdracht een Post Bachelor te verkrijgen van de Hogeschool NCOI.

Voor wie?
De opleiding is geschikt voor iedereen met affiniteit voor mensen, die voor een arbodienst werken of voor een bedrijf verzuimverantwoordelijkheiod hebben. Uiteraard is ervaring met verzuim een pré, maar geen voorwaarde.

Wat vonden oud cursisten van de opleiding?

'Ik ben in september gestart met deze nieuwe opleiding en ben erg enthousiast over de vernieuwende opzet en de docenten. Ik loop al aardig wat jaren mee, maar leer veel bij en dan vooral om met een andere blik te kijken. Het sluit goed aan bij de praktijk en bij deze nieuwe functie waar in mijn overtuiging steeds meer Arbodiensten gebruik van zullen maken'.
Bianca Karssenberg, werkvermogen specialist, Arbobutler

'Super opleiding waarbij theorie en praktijk elkaar fijn afwisselen. Alles is tot in de puntjes verzorgd en er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht. De docenten, allen experts op hun vakgebied in het bedrijfsleven, maken met hun pragmatische aanpak echt het verschil! Over bevlogenheid gesproken... Een echte aanrader.'
Lianne Rijsdijk, Consultant duurzame inzetbaarheid, Future Builders