Masterclass Poortwachter Privacy Proof Hoe gaat u het organiseren!?

Masterclass Poortwachter Privacy Proof

Datum
Dinsdag 4 september 2018

Locatie
BOVAGhuis, Bunnik
Kosterijland 15 
3981 AJ Bunnik

Prijs
€495.00 excl. BTW

Onze 'neem een collega mee'-korting!
2e inschrijving 10% korting €445.50
3e inschrijving 20% korting €396.00 
4e inschrijving 30% korting €346.50 
5e en verder    40% korting €297.00 

Geaccrediteerd voor 2 PE punten door NVvA
 

De Poortwachter regels en de nieuwe Arbowet dwingen u om een strak verzuimbeleid neer te zetten. Maar de nieuwe Privacyregels zetten uw volledige verzuimbeleid en -organisatie op z'n kop.

Van de Autoriteit Persoonsgegevens mag u als werkgever helemaal niets meer noteren dat met ziekte of gezondheid te maken heeft. Behalve als de bedrijfsarts het u communiceert.

U mag over alles praten met uw medewerker zolang het niet medisch is. Als het medisch is mag u niks meer. En dat heeft gigantische gevolgen voor de case manager en uw verzuimbegeleiding. Dit is een ware omwenteling voor HR en de casemanager.

Hoe gaat u het organiseren? Wie wordt eindverantwoordelijk? Wie gaat het verzuimproces bewaken? Hoe werkt het met taakdelegatie?

De relatie met een zieke medewerker is ingewikkeld en kan frustrerend zijn. Daarom is het zo belangrijk om te weten wat u wanneer moet doen. Waar de grenzen liggen en hoe u met de verschillende betrokken partijen omgaat. Paul ter Wal zegt: "We moeten leren dat we, als werkgever, geen medische gegevens nodig hebben".

Geen juridisch geneuzel, maar een hands-on workshop. Bedoeld om dure fouten te voorkomen en uw verzuimbeleid te vernieuwen.

Dit is wat uw collega's zeiden van deze met een 9 beoordeelde Masterclass:

  • 'Ik had een saai juridisch verhaal verwacht, maar dat was het helemaal niet. Het was leuk, leerzaam en heel praktisch.'
  • 'Zeer inspirerend, super interessant'
  • 'Leerzaam met goede tips voor de praktijk'
  • 'Echt een leuke training, toepasbaar op iedere organisatie'

Hoe blijft u binnen alle wettelijke kaders en toch effectief?

Wilt u nog meer de diepte in? Dat kan. Schrijf u dan in voor de ExpertOpleiding Casemanagement Actualiteiten, die op donderdag 20 september a.s. van start gaat.