Arbeidsvoorwaarden Agenda 2017 Megatrends die belonen en beoordelen op z'n kop zetten

Arbeidsvoorwaarden Agenda 2017

Datum
Dinsdag 7 februari 2017

Locatie
Carlton President Hotel Utrecht

Investering
€495.- excl. BTW

Algemene groepskorting (ex BTW)
2e inschrijving 10% korting
3e inschrijving 20% korting
4e inschrijving 30% korting 
5e en verder    40% korting

Het tekort aan ervaren en gekwalificeerd personeel loopt voelbaar op. Goede arbeidsvoorwaarden zijn een vereiste om medewerkers aan te trekken en inzetbaar te houden. Vast of flex.

Maar niet alleen de arbeidsmarkt verandert, organisaties gooien ook intern het roer om. Met nieuwe inzichten als agile en zelfsturing wordt ingespeeld op continue verandering van de omgeving en de zelfstandigheid van professionals.

Wendbaarheid is het toverwoord. En dat geldt uiteraard ook voor uw arbeidsvoorwaarden. De huidige loon- en functiegebouwen en cao’s sluiten daar bepaald niet bij aan. Maar evenmin het klassieke beoordelingsgesprek en de oude vertrouwde HR-cyclus.

De bouwstenen van moderne arbeidsvoorwaarden zijn maatwerk, permanente aandacht voor opleiding & ontwikkeling en participatieve manieren van beoordelen en belonen. Dat is wel wat anders dan u gewend was. Alles op z’n kop!

De Arbeidsvoorwaarden Agenda 2017 zet het voor u op een rij en geeft u oplossingen voor een duurzaam en gezond arbeidsvoorwaardenbeleid. Meld u snel aan. En vergeet uw collega’s van HR en OR niet mee te nemen!

Primeur! Zeven megatrends. De nieuwe WERKelijkheid van morgen.
In het voorjaar van 2017 verschijnt de opvolger van de bestseller ‘De WERKelijkheid van morgen. Zeven megatrends die HRM op z’n kop zetten’. Tijdens de Arbeidsvoorwaarden Agenda 2017 presenteert Hans van der Heijden voor het eerst de nieuwe WERKelijkheid van morgen. 
Over ‘singles’, banen-stapelaars en het 100-jarig leven, de ‘WTF’-generatie en ‘moonshots’. Hans van der Heijden confronteert u op een inspirerende manier met de belangrijkste trends die de wereld van HRM en arbeidsvoorwaarden op z’n kop zetten.