Masterclass Hoe overtuig ik.. Tips voor HR, Arbo en casemanagement

Masterclass Hoe overtuig ik..

Data
Donderdag 14 maart 2019

Locatie 
De Tinfabriek Naarden
Amsterdamsestraatweg 5
1411 AW Naarden
(U kunt, indien gewenst, opgehaald worden van station Naarden Bussum)

Prijs 
€ 495.00 excl. BTW

Onze 'neem een collega mee'-korting! 
2e inschrijving 10% korting 
3e inschrijving 20% korting   
4e inschrijving 30% korting   
5e en verder    40% korting  

 
U bent werkzaam als verzuimexpert, (zelfstandig) casemanager, Vitality Manager of HR manager. U bent een kei als inhoudsdeskundige. Kennis en goede ideeën genoeg. Maar waarom lukt het niet altijd om uw plannen te realiseren en uw management of opdrachtgever te overtuigen?

  • Waarom luistert het management niet?
  • Wat is er mis met mijn plannen?
  • Spreek ik hun taal niet?
  • Heb ik een andere visie?
  • Wat is belangrijk voor een opdrachtgever?

De antwoorden, en nog veel meer, leert u onder de bezielende leiding van 3 topdocenten! Alledrie in voorgaande bijeenkomsten beoordeeld met een 9+

In de ochtend gaat u inhoudelijk aan de slag met Josephine Spaans. Een casemanager met ruime ervaring zowel intern als extern. Zij praat met werkgevers en arbodiensten. Zij is gewend om vanuit een expertrol haar plannen voor te leggen en te realiseren. Hoe doet ze dat? En wat kunt u van haar leren?

In de middag neemt Emile van der Linde u mee in zijn enthousiasme. Zijn aanstekelijke humor en creativiteit geeft u het vertrouwen en de overtuiging dat het ook echt gaat lukken. Hij is oprichter en eigenaar van arbodienst GOED® en aanjager van beroep.

Sandra Niezink helpt u met het maken van verbinding en het doen van een authentieke presentatie. Vanaf nu zijn uw presentaties nooit meer hetzelfde.

In deze echte Masterclass wordt overtuigen iets leuks! U gaat zelf aan de slag, er is interactie, u gaat het zelf ervaren. We  reduceren de spanning om te presenteren. Maar u krijgt ook tips om uw toehoorders warm te maken voor uw plannen.