Burn-out Preventie Boost your Brain!

Burn-out Preventie

Datum
Donderdag 9 mei 2019

Locatie 
BOVAGhuis
Kosterijland 15
Bunnik

Prijs 
€495.00 excl. BTW 
Stress is de voornaamste oorzaak van burn-outachtige klachten en treft organisaties en mensen nu al volop. Maar wat is stress eigenlijk? En waarom wordt stress uiteindelijk burn-out? Wat doet dat met het brein en het lichaam? 

Het Burn-out Preventie Event | Boost your Brain helpt u beleid op te stellen en actie te ondernemen om de verwoestende impact van stress op mens en organisatie te verminderen.

Wat kunt u doen om uw mensen veerkrachtig te houden. Welke interventies zijn er? Wat werkt wel en wat niet. Wat doet u op individueel niveau en wat op collectief niveau.

De meest briljante geesten op het Stressvakgebied hebben wij verzameld op donderdag 9 mei a.s. Laat de kans niet lopen en meld u aan.

De afgelopen jaren heeft er zich een enorme toename van psychische klachten voorgedaan. Niet alleen in Nederland. De  vooraanstaande Duitse Professor Wilhelm Bauer* zei onlangs dat we nog maar aan het begin staan:

‘De digitale revolutie en de impact daarvan op ons leven zal de komende jaren zo’n vlucht nemen dat psychische klachten bij werknemers met 30 tot 50% toenemen!’ 
Fraunhofer-Institut für Arbeitswirtschaft und Organisation ('Duitse' TNO)