Masterclass Veerkracht Het belangrijkste wapen tegen burn-out

Masterclass Veerkracht

Datum
Dinsdag 10 september 2019

Locatie
Carlton President Hotel
Floraweg 20, Utrecht | Maarssen
(Komt u met de trein dan wordt u opgehaald vanaf station Maarssen)

Prijs
€495.00 excl. BTW

Onze 'neem een collega mee'-korting!
2e inschrijving 10% korting €445.50
3e inschrijving 20% korting €396.00 
4e inschrijving 30% korting €346.50 
5e en verder    40% korting €297.00 
Burn-out is (eindelijk) door de Wereld Gezondheidsorganisatie officieel erkend als een zelfstandige beroepsziekte. De gevolgen van burn-out zijn zeer ingrijpend. Burn-out is het gevolg van langdurige stress. De één houdt het langer vol dan de ander. Maar uiteindelijk vallen zelfs de sterksten om.

Hoe dat precies werkt en wat u er aan kunt doen hoort u van Michael Portzky, de auteur van het succesvolle boek Veerkracht.

Portzky is neuropsycholoog. Hij legt uit wat er gebeurt in het lichaam en het brein wanneer je te lang onder te hoge spanning leeft. Maar nog belangrijker hij laat in deze Masterclass zien wat veerkracht is, wat het doet, hoe u het versterkt en wat u er mee kunt in uw organisatie. Een eye-opener voor HR, Arbo en leidinggevenden.

Doe mee aan deze Masterclass en maak zelf mee wat veerkracht is. U meet met gevalideerde vragenlijsten uw eigen veerkracht of die van iemand uit uw organisatie. Deze Masterclass is geschikt voor zowel HR-professionals als coaches.

Michael Portzky wordt door onze deelnemers beoordeeld met een 9,5. Dus, wij staan garant voor een absolute top ervaring.

U ontvangt bij aanvang van de Masterclass een exemplaar van het succesvolle boek Veerkracht (8e druk!).