3-daagse Masterclass Ziektewet Casemanagement Praktisch Ziektewet Casemanagement

3-daagse Masterclass Ziektewet Casemanagement

Datum
Dinsdag 24 september, 1 en 8 oktober 2019

Locatie 
De Tinfabriek
Amsterdamsestraatweg 5
Naarden 
(Kom je met de trein? Dan halen we je op vanaf station Naarden Bussum)

Prijs 
€1495 (excl. btw)

Onze 'neem een collega mee'-korting! 
2e inschrijving 10% 
3e inschrijving 20% 
4e inschrijving 30% 
 

Een lastig onderwerp, waarvan werkgevers steeds urgenter voelen dat hier specifieke kennis voor nodig is om het goed te regelen en verrassend veel geld te besparen.

De Ziektewet (ZW) is van toepassing op (vaste en tijdelijke) werknemers die ziek uit dienst gaan. De kosten ten gevolge van instroom in de Ziektewet kunnen voor een werkgever zeer fors zijn, zeker als een Ziektewet-uitkeringsgerechtigde onnodig doorstroomt naar de WGA. Een voorspoedige en duurzame re-integratie is voor zowel werknemer als werkgever dan ook van groot belang.

Voor werkgevers, casemanagers en arbodienstmedewerkers roept de Ziektewet in de praktijk lastige vragen op over o.a. de loondoorbetaling, de eerstejaars Ziektewet beoordeling, het Maatregelenbesluit, de claimbeoordeling, re-integratie en premieheffing. Grotere werkgevers zijn vaak eigenrisicodrager voor de Ziektewet en besteden de uitvoering uit aan derden. Maar hoe weet je of je hiermee het maximale re-integratieresultaat bereikt?

Gezond in Bedrijf helpt jou met een praktische opleiding rondom het Ziektewet casemanagement. Je wordt dus niet onnodig vermoeid met theoretische zaken, maar je gaat met praktijkcases aan de slag. Belangrijk is hierbij dat de cursist de werkwijze van het UWV leert begrijpen.

Het doel van deze opleiding is om de cursist praktische handvatten te geven om de specifieke ZW-situaties in goede banen te leiden.

De cursus wordt verzorgd  door de zeer ervaren Ziektewetspecialist Wendij Luijkman en SV-autoriteit Hendrik Jan van Pelt.

Voor wie bedoeld?

Deze opleiding is bedoeld voor:

  • Casemanagers Ziektewet, HR medewerkers en Arboprofessionals