Masterclass Werken met Veerkracht Veerkracht versterken bij mens en organisatie!

Masterclass Werken met Veerkracht

Datum
Dinsdag 10 april 2018

Locatie
Carlton President Hotel
Floraweg 20, Utrecht | Maarssen
(U kunt worden opgehaald met het hotelbusje vanaf station Maarssen)

Prijs
€495.00 excl. BTW

Onze 'neem een collega mee'-korting!
2e inschrijving 10% korting €445.50
3e inschrijving 20% korting €396.00 
4e inschrijving 30% korting €346.50 
5e en verder    40% korting €297.00 
'Veerkracht bepaalt hoe iemand met werkdruk en stress omgaat. En of ù of een collega het slachtoffer wordt van langdurige stress’ zegt Michael Portzky, de auteur van het succesvolle boek Veerkracht.

Portzky is onze docent op de Masterclass Werken met Veerkracht. Hij is neuropsycholoog en legt op humorvolle en indringende wijze uit wat er gebeurt in het lichaam en het brein wanneer u te lang onder te hoge spanning leeft. 

Maar nog belangrijker hij laat in deze Masterclass zien wat veerkracht is, wat het doet, hoe u het versterkt en wat u er mee kunt in uw organisatie. Een eye-opener voor HR, Arbo en leidinggevenden.

Doet u mee aan deze Masterclass dan gaat u zelf meemaken wat veerkracht is. U gaat zelf aan de slag. U meet uw eigen veerkrachtscore of die van een zelf gekozen case uit uw organisatie. 

Michael Portzky wordt door onze deelnemers beoordeeld met een 9+. Dus, wij staan garant voor een absolute top ervaring. 

Iedereen ontvangt voor aanvang van de Masterclass een exemplaar van het boek Veerkracht.

De gevolgen van langdurige stress zijn desastreus en worden vaak onderschat. Met langdurige uitval tot gevolg. In de vorm van overspannenheid, burn-out en depressie. Meer dan 50% van alle verzuim in 2017 wordt veroorzaakt door stressgerelateerde klachten (bron UWV).