Masterclass Werken met Veerkracht Veerkracht versterken bij mens en organisatie!

Masterclass Werken met Veerkracht

Datum
Dinsdag 10 april 2018

Locatie
Carlton President Hotel
Floraweg 20, Utrecht | Maarssen
(U kunt worden opgehaald met het hotelbusje vanaf station Maarssen)

Prijs
€495.00 excl. BTW

Onze 'neem een collega mee'-korting!
2e inschrijving 10% korting €445.50
3e inschrijving 20% korting €396.00 
4e inschrijving 30% korting €346.50 
5e en verder    40% korting €297.00 
'Veerkracht bepaalt hoe iemand met werkdruk en stress omgaat. En of ù of een collega het slachtoffer wordt van langdurige stress’ zegt Michael Portzky, de auteur van het succesvolle boek Veerkracht.

Portzky is onze docent op de Masterclass Werken met Veerkracht. Hij is neuropsycholoog en legt op humorvolle en indringende wijze uit wat er gebeurt in het lichaam en het brein wanneer u te lang onder te hoge spanning leeft. 

Maar nog belangrijker hij laat in deze Masterclass zien wat veerkracht is, wat het doet, hoe u het versterkt en wat u er mee kunt in uw organisatie. Een eye-opener voor HR, Arbo en leidinggevenden.

Doet u mee aan deze Masterclass dan gaat u zelf meemaken wat veerkracht is. U gaat zelf aan de slag. U meet uw eigen veerkrachtscore of die van een zelf gekozen case uit uw organisatie. 

Michael Portzky wordt door onze deelnemers beoordeeld met een 9+. Dus, wij staan garant voor een absolute top ervaring. 

Iedereen ontvangt voor aanvang van de Masterclass een exemplaar van het boek Veerkracht.

De gevolgen van langdurige stress zijn desastreus en worden vaak onderschat. Met langdurige uitval tot gevolg. In de vorm van overspannenheid, burn-out en depressie. Meer dan 50% van alle verzuim in 2017 wordt veroorzaakt door stressgerelateerde klachten (bron UWV). 

09.30 Welkom met koffie en thee

10.00 
Start, kennismaking en uitleg van het programma

10.15 
Stress!!
Wat is stress en wat doet het? Welke schade berokkent langdurige stress aan het brein en het lichaam.

10.45 
Wat is veerkracht?
Back to the basics. Zit het in uw DNA of komt het van buiten?

11.30 
Veerkracht als voorspeller
Correlaties met overspannenheid, burn-out en andere psychische aandoeningen.

12.00 
Het palliatief palet 
Hoe versterk je veerkracht?

12.30 Lunch 

13.30 
Het meten van veerkracht
De veerkrachtschaal. Hoe werkt het en wat zijn uw eigen resultaten? (VK+ en P3)

15.00 Korte break

15.15  
Evaluatie
Inzicht in risico’s en interpretatie van de scores

15.45 
Hoe kun je hier binnen de organisatie mee aan de slag

16.15 
Tips voor HR
Niemand is onkwetsbaar, bewaak het palliatief palet, ‘coping stijl’ en als de score laag is (at risk) handel daar naar.

16.30  Afsluiting

Datum
Dinsdag 10 april 2018

Locatie
Carlton President Hotel
Floraweg 20, Maarssen
(U kunt worden opgehaald met het hotelbusje vanaf station Maarssen)

Investering & korting
De investering voor deze masterclass bedraagt, exclusief BTW, €495,- per deelnemer. Dit bedrag is inclusief documentatie & catering. Onze masterclasses worden goed tot zeer goed beoordeeld. U krijgt diepgang, interactie, praktijkvoorbeeldenen ruimte voor inbreng voor eigen problematiek. Er is een optimale verhouding tussen het aantal deelnemers en de docent. Elke extra deelnemer van een organisatie krijgt 10% extra korting. Dit loopt op tot 40%. 

Algemene voorwaarden
Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u direct de bevestiging en factuur. De routebeschrijving en andere praktische informatie ontvangt u een week van te voren. Wij verzoeken u de factuur binnen 30 dagen te voldoen. 
Gids in Bedrijf | Gezond in Bedrijf behoudt zich het recht voor de locatie van de opleiding te wisselen. Deelnemers worden hierover tijdig geïnformeerd.

Annulering
Annulering is, uitsluitend schriftelijk, mogelijk t/m 22 maart 2018. Wij berekenen u dan, exclusief BTW, € 49,50 administratiekosten. Na deze datum bent u  het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Indien u onverwachts  verhinderd bent is vervanging uiteraard mogelijk. Gelieve dit tijdig aan ons door te geven.

Mocht u meer willen weten over ons of over de programma's? Neem dan gerust contact op met
Martine Mittertreiner: 035-6780123 of 06-52371033

Michael Portzky

Michael Portzky studeerde af aan de Universiteit Gent als klinisch psycholoog met een dubbele maior binnen de richting Psychoanalyse en Experiëntiële Psychologie, doch ging daarna verder als diagnosticus en neuropsycholoog. Voor zijn toenmalige werkzaamheden in Nederland verwierf hij tevens de erkenning als Gezondheidszorgpsycholoog.
Hij is hoofd Diagnostiek van het Psychiatrisch Centrum Gent-Sleidinge campus Gent, werkt deeltijds als psycholoog van het Palliatief Dagcentrum De Kust te Oostende, is vrij docent diagnostiek aan meerdere Hoge Scholen alsook binnen het Postgraduaat Psychodiagnostiek bij Volwassenen, en is een  ‘Op de Rol Erkend’ Gerechtsexpert voor Psychodiagnostiek.
Hij is tevens gekend als auteur van het boek Veerkracht, alsook van alle Nederlandstalige genormeerde vragenlijsten om mentale veerkracht te meten en/of het ‘palliatieve palet’.