VerzuimBooster Een aanjager naar lager verzuim binnen jouw organisatie

VerzuimBooster

Datum
Donderdag 3 oktober 2019

Locatie
De Tinfabriek Naarden
Amsterdamsestraatweg 5
1411 AW Naarden
(U kunt, indien gewenst, opgehaald worden van station Naarden Bussum)

Prijs 
€495.00 excl. BTW

Onze 'neem een collega mee'-korting! 
2e inschrijving 10% korting 
3e inschrijving 20% korting   
4e inschrijving en verder 30% korting   
 

Als je denkt dat het verzuim binnen jouw organisatie aandacht verdient, lees dan vooral door. Want gevoel voor verzuim ontstaat niet zo maar. Bedrijven die er werk van maken zijn in staat verrassende resultaten te halen. Verzuim hoeft medisch gezien tenslotte niet hoger te zijn dan 2,5%.

Een goede verzuiminfrastructuur is super belangrijk, maar aandacht voor de mens is cruciaal! Natuurlijk moet je weten wat de kaders zijn van wet- en regelgeving, maar uiteindelijk kan het contact met de medewerker de case maken of breken.

Emile van der Linde en Sandra Niezink leggen de basis en nemen jou en jouw collega’s mee op een reis door verzuimland. Wat gebeurt er als iemand een verzuimmelding doet? En waarom zag je die melding niet aankomen? En uiteraard: Hoe ga je vervolgens om met die verzuimende medewerker?

Emile is de oprichter van GOED en HELD. Een ervaren trainer die je leert wat de kaders zijn en wat je beter wel en niet kunt doen.

Sandra gaat dieper in op gespreksvaardigheden. Een verzuimgesprek is geen trucje. Hoe maak je verbinding? Hoe ga je met iemand echt een gesprek aan. En hoe laat je de medewerker zelf in beweging komen.

Wil je bewustzijn creëren voor verzuim in jouw organisatie? Dan raden wij Emile en Sandra van harte aan! Kom op donderdag 3 oktober naar De Tinfabriek in Naarden en laat je inspireren!

Een training zowel voor HR als leidinggevenden. Een ware inspiratie voor al die professionals die (nog) geen verzuimspecialist zijn. Deze training is ook heel geschikt als incompany. Meer vragen: info@gezondinbedrijf.com of 035-6780123.