Opleiding Casemanager in Taakdelegatie (RCMT®) Met opname in Register Casemanager (RCMT®)

Opleiding Casemanager in Taakdelegatie (RCMT®)


Datum

Start woensdag 18 september 2019 van 10.00u-16.30u

Overige data:
02-10, 13-11, 27-11, 11-12

Locatie
De Tinfabriek
Amsterdamsestraatweg 5
Naarden (Kom je met de trein? Dan halen we je op vanaf station Naarden-Bussum)

Investering
€995 opleiding (4 modules, documentatie, examen, inschrijving RCMT®) 
€200 arrangement
€250 Post HBO (facultatief)
(Alle prijzen zijn ex btw)

Voor meer informatie kun je bellen met Martine Mittertreiner (06-52371033) of mailen naar info@gezondinbedrijf.com

Wil je proeven van de sfeer en de kwaliteit van onze opleidingen kom dan op dinsdag 4 september a.s. naar onze kennismakingssessie in De Tinfabriek te Naarden (16.00-17.00). Aanmelden via info@gezondinbedrijf.com

Deze verkorte opleiding Casemanager in Taakdelegatie is speciaal bedoeld voor ervaren casemanagers die graag de  Registratie Taakdelegatie (RCMT®) willen. Doordat een werkgever na een ziekmelding geen vragen mag stellen die medisch van aard zijn is er grote behoefte aan een professional die dit gesprek wel kan voeren. Dat kan een bedrijfsarts zijn, maar het kan ook heel goed de Casemanager in Taakdelegatie zijn. 

De Casemanager in Taakdelegatie neemt onder strikte voorwaarden taken over van de bedrijfsarts en voert voor de werkgever de regie tijdens het reïntegratieproces van de verzuimende werknemer. Hiermee worden zowel bedrijfsarts als werkgever ontlast en ondersteund. Een combi van bedrijfsarts en casemanager in taakdelegatie is meer dan 1+1. Beiden kijken vanuit hun eigen perspectief. En dat is absolute meerwaarde. Want verzuim is complex. Een goede samenwerking met goede afspraken is cruciaal. Hoe doe je dat?

Deze overzichtelijke en compacte opleiding met nascholing* is door Hogeschool NCOI aangemerkt als Post Bachelor opleiding en leidt tot opname in het Register Casemanager in Taakdelegatie (RCMT®). Hiermee garanderen wij hoogwaardige kwaliteit, afgestemd op de eisen gesteld door bedrijfsartsen, arbodiensten en werkgevers.

*Het intensieve nascholingstraject bestaat uit minimaal 2 Masterclasses en 1 intervisiemiddag per jaar.