Incompany Opleiding Casemanager in Taakdelegatie De Arbodienst Met opname in Register Casemanager in Taakdelegatie (RCMT®)

Incompany Opleiding Casemanager in Taakdelegatie De Arbodienst

Datum
Start woensdag 29 januari 2020 van 10.00u-16.30u

Overige data:12-02, 25-03, 15-04, 29-04

Locatie 
De Tinfabriek Naarden
Amsterdamsestraatweg 5
1411 AW Naarden
(U kunt, indien gewenst, opgehaald worden van station Naarden Bussum)

Investering
€995 opleiding (4 modules, documentatie, examen, inschrijving RCMT®) 
€200 arrangement
€500 Post HBO (facultatief)
(Alle prijzen zijn ex btw)


Nascholing RCMT®
Registratiekosten zijn € 75,- per jaar. Te behalen PE punten= 6. Nascholing voor PE punten mag ook bij anderen gevolgd worden. GIB bepaalt hoeveel punten daarvoor worden gegeven op basis van relevantie.
GIB aanbod:
Registratiekosten + 2 te kiezen GIB bijeenkomsten + 1 intervisiemiddag= €495 ex BTW per jaar. 

Geaccrediteerd voor arbeidsdeskundigen met 21 punten!

 

De verkorte opleiding Casemanager in Taakdelegatie is speciaal bedoeld voor ervaren casemanagers die graag de  Registratie Taakdelegatie (RCMT®) willen. Doordat een werkgever na een ziekmelding geen vragen mag stellen die medisch van aard zijn is er grote behoefte aan een professional die dit gesprek wel kan voeren. Dat kan een bedrijfsarts zijn, maar het kan ook heel goed de Casemanager in Taakdelegatie zijn. 

De Casemanager in Taakdelegatie neemt onder strikte voorwaarden taken over van de bedrijfsarts en voert voor de werkgever de regie tijdens het re-integratie proces van de verzuimende werknemer. Hiermee worden zowel bedrijfsarts als werkgever ontlast en ondersteund. Een combi van bedrijfsarts en casemanager in taakdelegatie is meer dan 1+1. Beiden kijken vanuit hun eigen perspectief. En dat is absolute meerwaarde. Want verzuim is complex. Een goede samenwerking met goede afspraken is cruciaal. Hoe doe je dat?

Deze overzichtelijke en compacte opleiding met nascholing is door Hogeschool NCOI aangemerkt als Post Bachelor opleiding en leidt tot opname in het Register Casemanager in Taakdelegatie (RCMT®). Hiermee garanderen wij hoogwaardige kwaliteit, afgestemd op de eisen gesteld door bedrijfsartsen, arbodiensten en werkgevers.

Kom naar de informatie bijeenkomst op 14 januari 2020 van 16.00-17.00u in de Tinfabriek in Naarden
(U kunt opgehaald worden van station Naarden-Bussum)