Arbo 2030 De mens centraal

Arbo 2030

Online KoM-event

Datum
Dinsdag 20 april 2021

Prijs
€79,50 voor KoM-leden, €129,50 voor niet KoM-leden.
Niet KoM-leden krijgen een gratis lidmaatschap van een jaar of een korting van €129,50 op het bedrijfslidmaatschap (€995).

Bedrijfsartsen krijgen bij deelname 4 accreditatiepunten

Aanmelden
Vanwege corona heeft de KoM het congres van september 2020 verplaatst naar 20 april 2021. Mocht je reeds een ticket hebben aangeschaft dan is dat uiteraard nog steeds geldig. Heb je vragen? info@kwaliteitopmaat.com

De KoM bestond in 2020 5 jaar. Zij viert dat nu met een spetterend online event. 

We gaan niet terugkijken maar vooruitkijken. Wat voor veranderingen komen er op ons af en hoe gaan wij daar vanuit de Arbo-discipline mee om.

Organisaties en werknemers staan steeds meer onder druk. Onzekerheid en belasting nemen toe. Hoe kunnen werkgevers en dienstverleners hen hierbij helpen en ondersteunen? En wat heeft dit voor impact op de arbomarkt en de arbodienstverlening?

Tijdens het KoMgres Arbo 2030 op 20 april a.s. bespreken we de concrete gevolgen van deze ontwikkelingen voor de Arbomarkt in de komende jaren.

Bijgaand tref je het programma aan dat de KoM jou/jullie graag aanbiedt voor een bovendien zeer aantrekkelijke prijs.

KoM.png: PNG afbeelding (8 KB)

KoM is een belangenbehartiger voor alle professionals op het gebied van arbo, verzuim en preventie. Het netwerk is er ook voor werknemers en werkgevers. Het belangrijkste doel: het bevorderen van gezond werken en een gezonde werkomgeving dankzij kwalitatief hoogwaardige arbeidsgerelateerde zorg, op maat. www.vkom.nl

Als KoM-lid ondersteunt Gezond in Bedrijf Business School van ganser harte dit jubileum congres.