Praktijkdag 'Life-events' in Coronatijd Hoe ga je ermee om en wat doe je als werkgever?

Praktijkdag 'Life-events' in Coronatijd

Datum
Donderdag 8 april 2021

Locatie
Het Huis Utrecht
Boorstraat 107
3513 SE Utrecht

Prijs
Coronaproof op locatie: €495 (ex btw). Beperkt aantal plaatsen. Wees er snel bij. Of volg het Event online €395 (ex btw). Vul in dat geval bij kortingscode online in. 

Onze 'neem een collega mee'-korting! 
2e inschrijving 10% korting €445.50 
3e inschrijving 20% korting €396.00  
4e inschrijving 30% korting €346.50  
5e en verder    40% korting €297.00 

Geaccrediteerd voor 2 PE punten door NVvA
Door corona neemt de impact van 'life-events' alleen maar toe. Sterker nog corona is zelf ook een life-event. Niemand die deze tijd meemaakt zal het vergeten. Daardoor is deze dag nog actueler geworden. Veel mensen zijn bang, voor zichzelf of hun dierbaren. Anderen hebben iemand verloren of zijn geraakt door de economische gevolgen.

Deze praktijkdag geeft inzichten en tools om hier mee om te gaan!

Maar er zijn ook andere life-events die ons overkomen. Wat doet dat met ons en hoe kun je er als werkgever mee omgaan om te voorkomen dat de inzetbaarheid afneemt. En gewoon als zorg voor jouw mensen.

Life-events staan erg in de belangstelling omdat 80% van de ziekmeldingen niet met ziekte te maken heeft, maar met een verstoorde balans. De impact die life-events hebben op het functioneren zijn enorm. Bedrijven willen wel, maar weten vaak niet hoe ze hier mee om moeten gaan. ‘Dat is toch privé?’

‘Het is goed om hier aandacht aan te besteden en beleid op te maken. Onder het tapijt vegen is geen optie.’ zegt Gert-Jan Aleman, Manager Arbo Centrum Den Haag.

Het jaarlijkse Life Events wordt rechtstreeks online uitgezonden vanuit Het Utrecht Huis.
Het is een volle dag met 7 sprekers. Je kunt kiezen om de gehele dag te volgen of een aantal onderwerpen uit te kiezen die voor jou specifiek interessant zijn!
Je kunt online deelnemen of live op locatie, uiteraard coronaproof.