Terugkommiddag masterclass Werken met Veerkracht Het belangrijkste wapen tegen burn-out

Terugkommiddag masterclass Werken met Veerkracht

Datum
Donderdag 11 juni 2020

Locatie
BOVAGHuis Bunnik
Kosterijland 15

Prijs
€295.00 excl. BTW
De Masterclass Veerkracht van Michael Portzky heeft je op weg geholpen om bij mensen hun kwetsbaarheid in kaart te brengen, tekorten op het vlak van hun Palliatieve Palet bij te sturen en zelfs om een inschatting van het suïciderisico te kunnen maken.

Voor wie behoefte heeft aan verdieping bieden we deze terugkomdag aan.
Het gaat bij deze terugkomdag om de praktijk. We werken met casussen; zowel die van de deelnemers zelf als casussen die wij inbrengen.

We gaan in op de interpretatie van sommige scores en we bekijken de correlaties met andere testresultaten die deze personen behaalden. We gaan met andere woorden ons verder bekwamen in het puzzelen en dat is precies wat diagnostiek is!

En uiteraard kijken we ook of je tegen vragen aangelopen bent in de praktijk waar je geen antwoord op wist te geven of onzeker over bent. Een praktijkgerichte halve dag om nog meer te leren halen uit jouw kennis over Veerkracht.

Deze dag staat open voor iedereen die de Masterclass Werken met Veerkracht gevolgd heeft. En de basics van Veerkracht kent. 

We starten donderdag 11 juni a.s. om 13.00 en ronden om 16.30 af. De investering voor deze interactieve middag met Michael Portzky is €295 (ex btw). 

NB kan de dag op locatie niet doorgaan, dan houden we het online!