Masterclass Bezwaar en Beroep tegen UWV Een dag vol tips & trucs en do's and dont's

Masterclass Bezwaar en Beroep tegen UWV

Datum
Donderdag 1 februari 2018

Locatie
NH Hotel Jan Tabak
Amersfoortsestraatweg 27
1401 CV Bussum

Prijs
€495.00 excl. BTW

Groepskorting ex BTW
2e inschrijving 10% korting €535.50
3e inschrijving 20% korting €476.00 
4e inschrijving 30% korting €416.50 
5e en verder    40% korting €357.00 
In 2017 legde het UWV in 10% van de gevallen een loonsanctie op. Dat is iets om even bij stil te staan want een loonsanctie heeft grote financiële consequenties voor u als werkgever. Niet alleen betaalt u langer loon door, maar het werkt ook 10 jaar lang door in de premies.

Het is van groot belang om inzicht te hebben in hoe het UWV tot een beslissing komt. Waar moet u aan voldoen? En vervolgens, hoe gaat u hier mee om? Wat doet u als u het niet eens bent met een oordeel?

Dirk Thuijs, advocaat arbeidsrecht en sociaal verzekeringsrecht laat u zien hoe het UWV tot een oordeel komt en wat u daar aan kunt doen. Hij doet dat aan de hand van concrete cases en actuele voorbeelden.

Waar haalt u uw informatie vandaan en hoe schat u uw kansen in? Is het zinvol om bezwaar te maken of in beroep te gaan? U krijgt praktische antwoorden en u gaat zelf aan de slag. . 

Aan het einde van de dag gaat u naar huis met een kladblok vol tips & trucs en do’s and dont’s. En daarmee kunt u voorkomen dat de beslissing van het UWV uw organisatie heel veel geld kost.

Mocht u nog twijfelen? Deze training is beoordeeld met een 8,5