Breinkennis en Werk Waarom we ja zeggen en nee doen!!

Breinkennis en Werk

Datum
Donderdag 7 oktober 2021

Locatie
Carlton President
Floraweg 25, 3542 DX Utrecht

Prijs
€495 ex btw

Geaccrediteerd met 2 PE punten voor arbeidsdeskundigen
 

Als je snapt hoe ons brein werkt, kun je mensen beter inschatten, teams beter laten samenwerken en strubbelingen voorkomen.

Want waarom zeggen mensen het één maar doen het ander? Hoe zit dat nou? Deze Masterclass laat je zien hoe mensen keuzes maken en waarom ze doen wat ze doen. En dat is niet altijd logisch of rationeel te verklaren.

Want het brein werkt volgens universele hersenwetten. Door te begrijpen hoe dat werkt, leer je hier structureel anders mee omgaan. Dat is super fijn voor jezelf, maar baanbrekend voor hoe je met anderen omgaat. Want die handelen ook volgens diezelfde hersenwetten. Je leert begrijpen waarom er dingen in de interactie fout lopen. En wat jij daar aan kunt doen.

Bovenstaande is al zeer verhelderend, maar je ziet ook ineens wat er binnen een afdeling gebeurt. Waarom gaat het vaak volgens hetzelfde patroon en hoe kun je daar op inspelen?

Marcel Bos, de trainer van deze Masterclass Breinkennis is auteur van het boek Why of Everything. De Engelse versie van dit boek werd in no-time nummer 1 bestseller op Amazon. De Nederlandse versie (200 pagina’s extra informatie) is sinds kort ook verkrijgbaar. Het is de zeer leesbare weerslag van hun neurowetenschappelijke ervaring van de afgelopen 30 jaar.

Voor wie is de Masterclass?
Deze Masterclass is bedoeld voor iedereen die zich afvraagt waarom het soms zo stroef loopt in de organisatie en die bedrijfsprocessen soepeler wil laten lopen: HR functionarissen, Casemanagers, Arbo medewerkers en leidinggevenden. Als je met mensen werkt is deze Masterclass een no-brainer.

“Ik heb genoten van deze eye-opener. Er is een leven voor en na deze training.” Susan Hilbers, Casemanager en Arbeidsdeskundige