Vitality Event Vitaliteit in tijden van corona

Vitality Event

Datum
Dinsdag 22 september 2020

Locatie
Het Huis Utrecht
Boorstraat 107
3513 SE Utrecht

Prijs
Coronaproof op locatie: €75 (ex btw). Beperkt aantal plaatsen. Wees er snel bij. Of volg het Event gratis online. Vul dan bij aanmelden dbij de kortingscode online in.

Belangrijk!
Ben je lid van NPDI vul dan de kortingscode NPDI en zet in het opmerkingenveld dat je aanwezig wilt zijn!!! De eerste 40 NPDI-leden mogen namelijk gratis naar binnen.

Dit jaar een Vitality Event in aangepaste en verkorte vorm. Een Vitality Event in tijden van corona. Zowel online als coronaproof op locatie.

Dit jaar geen Gezond in Bedrijf verkiezing van de Vitality Manager van het Jaar en de Kroon op het Werk prijs van het NPDI. Beide prijzen komen volgend jaar weer terug! Wel laten we oud-winnaars aan het woord. Zowel van de Vitality Manager van het Jaar en de Kroon op het Werk prijs. 

We willen heel graag ervaringen, inzichten en vernieuwingen met jullie delen. Daarom hebben we drie aansprekende programma onderdelen:

  1. Een rondetafelgesprek onder leiding van Roos Abelman (BNR business radio) over Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid in tijden van corona.
  2. De presentatie van een onderzoek naar DI-succesfactoren (van o.a. TNO en NPDI)
  3. Een key-note over alle facetten van goed georganiseerd thuiswerken.

Je bent a.s. dinsdag 22 september van harte welkom in Het Huis Utrecht, waar een beperkt aantal deelnemers coronaproof kan deelnemen. Meld je hier snel voor aan. Vol = vol. Voor de prijs hoef je het niet te laten. We sluiten ter plekke af met een 1,5 meter netwerkborrel. Wel leuk om weer even wat mensen te zien en te spreken. 

Je kunt ook online deelnemen. Hier rekenen wij geen kosten voor. Vul dan bij de kortingscode: online in.